Aktuellt

Nyhet: Yin yoga på torsdagar

Det är stor efterfrågan på yin yoga så därför adderar vi en klass till schemat. Kom och varva ner, låt andetagen ta plats och stilla sinnet med yin mitt veckan när det bäst behövs. Torsdagar med Theresia kl 18.30-19.30 varje vecka fram till jul.

Anmälan till höstterminen öppen

Nu kan du anmäla dig till höstens kurser och klasser. Läs mer under Yoga i Studion för att se vilka klasser som erbjuds. Som vanligt anmäler du dig till en hel termin med garanterad plats och max 8 deltagare per klass. På så sätt har du avsatt tid för din praktik, du får kontinuerlig utveckling i din yoga – samma välutbildade lärare följer dig och gruppen under hela terminen.

Nyhet på schemat: Mediflow med Maddie

MediFlow är kombination av medicinsk yoga och hathayoga med lugna andetag som ledord. Mjuka flödande rörelser där ditt andetag bestämmer tempo blandas med meditationstekniker och andningsövningar i syfte att landa i och lyssna in kroppen så att även sinnet kan slappna av.

Pilates Yoga & Melt Workshop – 25 mars

Tillsammans med Anna Grisotti (Melt och Pilatesinstruktör med egen studion vid Humlegården, Stockholm) bjuds du in till en skön mix av Melt, Pilates och Yogaflow. Vi kommer dela våra bästa tips kring att få igång ett flöde i kroppen i syfte att bli av med kronisk smärta, stärka upp kroppen inifrån och må bra på lång sikt.

Program:

10.00 Melt & Pilates – skapa vätskeflöde i bindväven så att muskler och nervsystem kan kommunicera snabbare och bättre. Vi utmanar och stärker upp inifrån.
11.30 fikapaus
12.00 Yoga flow – vi masserar de små muskelgrupper vi inte trodde fanns, smörjer och mjukar in i kroppen och skapar ett skönt flöde genom hela kroppen. Avslutar med djupavslappning.
13.30 Lättare lunch i studion 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.