Företagsyoga

Yoga för företag

Många företag erbjuder friskvård till sina medarbetare, men tänk om friskvården kom till personalen istället för tvärtom. Företagsyoga innebär att vi kommer till din arbetsplats och erbjuder yoga utifrån era behov och förutsättningar. Yogan ger dig och dina medarbetare ökad energi, bättre fokus och koncentrationsförmåga och inte minst verktyg för återhämtning och stresshantering.

Gruppernas storlek kan variera, men nedan prisexempel avser ca 10 deltagare och är exklusive moms samt eventuell reseersättning. Ni står för lokalen och vi kan ta med yogamattor och ev. tillbehör.

Välj det upplägg som passar er!

Kontorsyoga 30

5 ggr á 30min

30 min kontorsyoga utan ombyte med fokus på andning, de-stress och avslappning. Vi mjukgör de delar av kroppen där spänningar gärna sätter sig som axlar, nacke och bröstrygg samt övar oss på fokus, andning och närvaro.

Pris: 9000kr (ex moms och reseersättning)

Företagsyoga

5 ggr á 60 min

Dynamisk yoga där vi med fysiska rörelser (asanas) landar i kroppen, mjukar upp spänningar och övar oss på medveten närvaro, stressreducering och andning. Erbjuds på morgon eller lunchtider.

Pris: 12 000kr (ex moms och reseersättning)

Kick-off / Eventyoga

1 ggn á 60 min

Mjuk klassisk yoga på matta anpassat för företagsevent och kick-off. Ge dina anställda en härlig start el avslutning på terminen!

Pris: 2 800kr (ex moms och reseersättning)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.