Priser & boka

Priser och bokning

Yogan erbjuds som terminskurser med start höst och vår. Du anmäler dig till en fast tid i veckan (el två) och är då alltid garanterad en plats i lokalen. 

Vi yogar i små intima grupper med max 8 deltagare/klass. Det gör att läraren kan se och ge individuell stöttning samt ge gruppdeltagarna möjlighet till utveckling. 

Villkor kring anmälan och deltagande

Efter bekräftad plats skickas faktura på kursavgiften till dig på epost. Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Ångerfristen börjar dagen efter anmälan skickats.

Om du skulle bli sjuk eller få förhinder och inte kan medverka på kursen betalas inte avgiften tillbaka, men du kan överlåta kursen till en vän istället. Se bara till att meddela detta så vi vet vem som kommer i ditt ställe.

Frånvaro meddelas så snart som möjligt och gärna minst 2 timmar innan klassen startar så läraren vet och kan planera därefter.

I samband med din beställning godkänner du att Aniccayoga lagrar och använder dina adressuppgifter. Det gör vi för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt att informera om vår verksamhet. Aniccayoga kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt lag har du rätt att på begäran, en gång per år, få del av den information vi har registrerat om dig.

Priser för VT 2024

Kurserna startar 22 januari och pågår fram till 16 juni. Vi gör uppehåll för skolloven (sport och påsk).

Anmäl dig här:

Använd formuläret intill för att anmäla dig till yogan och/eller ställa dina frågor. 

Ange ditt fullständiga namn, epost och postadress vid kursanmälan. Du får en skriftlig bekräftelse på din anmälan och därefter en faktura på kursbeloppet. 

Läs villkor för anmälan ovan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.