Resa

Ny resa till Italien - vecka 41, 2024

Vi är mitt i planeringen av årets resa ner till Toscana i höst. Vill du också unna dig lite extra av livets goda? Häng då med höst! 

Vi bor i slottsliknande miljö på en medeltida toskanskt gård mitt i det kuperade och lummiga Toscana. Vi avnjuter kulinariska måltider, italienska viner, ljuvlig natur samt yogar två gånger per dag. Utöver det finns möjlighet till vandring, cykling, tennis, besök till kloster och närmaste stad Lucca & Pisa. Kan det bli bättre?

Läs mer nedan om allt som ingår i denna resa!

VECKA 41 - 2024 datum sätts inom kort

Flow Yoga & Yin - mat & vin

Under dessa dagar tillåts du landa djupt i dig själv för en tid av återhämtning, vila och läkande.

Vi varvar mjukt flödande yoga med yin och ljudets läkande kraft. Rörelse, musik, helande och stärkande mat och härliga likasinnade vänner sänder vibrationer genom kroppen så att du kan läka ända in på cellnivå. 

Efter våra dagar tillsammans lämnar du villan stärkt, påfylld, grundad och glad!

Välkommen!

Annika Anicca yoga

Annika Tersmeden

Annika är certifierad (500+h) Embodied Flow & Yin yogalärare och sedan 2021 även certifierad Level 1 MELT instruktör. Hon bjuder på dynamiskt flödande yogaklasser där fokus ligger på inkännande av kropp och sinne. Vi utforskar naturliga rörelsemönster med nyfikenhet och glädje och tränar oss på att lyssna in kroppen både i rörelse och stillhet. Annika kommer bjuda på Flow yoga och Yin yoga.
Yoga i Italien

Therese Engdahl

Therese är stressreduceringscoach och certifierad Bikram, Medi yoga och Yinyogalärare. Hon jobbar med återhämtning, stressreducering och ljudets läkande effekt genom att blanda Yin Yoga, Meditation, Soundbath (ljudresa till toner och vibrationer av kristall- och metallskålar) samt chanting och mantrasång.
sara-ottosson

Sara Ottosson

Sara är certifierad Yin Yogalärare och arrangör för denna resa. Det är 4:e året i rad hon bjuder in oss till Villa Buonvisi, som Saras svägerskas familj äger och driver. Har du frågor och tankar kring resan vänder du dig till Sara. Hon bjuder förutom på värdskap och service, även på assistans under yogaklasserna. Varma mjuka händer som omsluter axlar, lår och fötter samt ljuvliga eteriska dofter som sprider sig i rummet!

Mer om resan

Kostnad för 2023 års resa: Priser och datum för 2024 uppdateras in om kort

9500 kr – inkluderar 3 nätters logi (onsdag 4 okt – lörd 7 okt 2023), helpension (alla måltider inkl dryck, kaffe/the och frukt alltid framme), samt samtliga yogaklasser.

Ej inkluderat i priset är resan tur & retur till Italien (Pisa eller Florens) samt transfer till och från flygplatsen. Detta ombesörjer deltagarna själva. Vid önskemål bokar gärna till transfer tur/retur Villa Buonvisi. Tips är att boka flyg så snart som möjligt.

Såhär kan en dag se ut:

7.30 Meditation på berget i soluppgång
8.30 Frukostbuffe
10.00 Yoga (dynamisk flow)
13.00 Lunch på gården
17.00 Yoga (restorative yin) & chanting
19.30 Fördrink & middag

Övriga aktiviteter:

– Vandringar i omgivningarna
– Besök till granngården
– Yogaworkshops
– Besök till klostret
– Besök till staden Lucca
– Tennisbanor
– Swimmingpool

Häng med på en oförglömlig resa!

Om du är intresserad av att följa med på denna fantastiska resa så reservera en plats genom att skicka ett mail till info@aniccayoga.se. Efter att din plats bekräftats betalas anmälningsavgiften in: 1000 kr med Swish till 0732 67 20 77. OBS: märk betalningen med ditt namn och Italien2024. Resterande belopp betalas 1 mån innan avresa.

Hoppas vi ses i ljuvliga Toscana i höst!
Therese, Annika och Sara

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.