Yoga Online via Zoom

Yoga på distans

Varmt välkommen att yoga tillsammans med mig, Annika via Zoom varje vecka. Jag erbjuder en dynamisk flowklass på måndagar kl 19.30. Klassen är 75 min lång och bygger alltid kring olika teman. 

Flow Yoga Online via Zoom

En klass för dig som är nyfiken på rörelse och som redan är bekant med yogans positioner och andningstekniker. Vi fortsätter att utforska länken mellan kropp, rörelse och själ och blandar inkännande flöden, med funktionell anatomi, och kroppsmedvetenhet. Vi rör oss bort från form och går istället djupare in i upplevelsen i syfte är att hitta en starkare närvaro till oss själva. Detta är en dynamisk klass där du själv avgör hur mycket/lite du vill utmana dig. 

Vi inleder stunden på mattan med en kortare sittande meditation och andning för att sedan landa i mjuk uppvärmning kring klassens tema. Vi väcker energierna i kroppen och låter den sen flöda, stort eller smått, dynamiskt eller mer stillsamt somatiskt. Klassen avslutas med djupavslappning och vila. 

Tid: Måndagar kl 19.30-20.45
Plats: Online via Zoom
Pris: Terminsavgift (19 ggr) 4200 kr 
Datum: Start 22 januari, sista tillfället 10/6 uppehåll 26 feb & 1 april.
Lärare: Annika Tersmeden

Annika Tersmeden

Anmälan till Flow Yoga Online via Zoom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.