Yoga i studion

Varmt välkommen i Näsbypark

Här yogar vi i små grupper, med samma lärare på en fast tid varje vecka. På så sätt får du kontinuerlig utveckling och fördjupning i din yogapraktik och samtidigt skapa nya vänner och bekantskaper.

I mån av plats kan du komma på drop in – hör bara av dig innan, enklast på 0732672077

22 Jan - 10JUN

Flow yoga - måndagar

Till våren hålls 2 Flowklasser med Annika i studion i Näsbypark.

I Flowyogan utforskar vi länken mellan kropp, rörelse och själ. Vi använder yoga-asanas som strukturen för eget utforskande och inkännande. Mjuka rörelser och djupa andetag blandas med utmanade och ibland oväntade flöden.

FLOW 1: kl. 18.00-19.15 
För ökad kroppskännedom och förståelse går vi i denna klass igenom positionerna och förflyttningen mellan dem. Vi rör oss sedan bortom form och går djupare in i upplevelsen av rörelse och närvaron till oss själva i mjuka flödande sekvenser. 
Det är en dynamisk klass där du själv avgör hur mycket/lite du vill utmana dig. Klassen avslutas med en skön avslappning.

Inga förkunskaper krävs -alla är välkomna, nya som återvändande yogisar! 

Tid: Måndagar kl 18.00-19.15 FLOW 1
Plats: Kryssarvägen 6B i Näsbypark
Pris: Terminsavgift (19 ggr) 4200 kr 
Datum: Start 22/1, sista tillfället 10/6. Uppehåll för skollov: 26/2 & 1/4.
Lärare: Annika Tersmeden

 

FLOW 2: 19.30-20.45
En klass för dig som redan är bekant med yogans positioner och andningstekniker men som är nyfiken på rörelse och vill fördjupa  närvaron till dig själv. Med hjälp av satta rörelsesekvenser utifrån olika teman  utforskar vi kroppens egna språk. Lär oss lyssna inåt men hjälp av rörelse, stillhet och anding. 

Kanske vill du fördjupa ditt förhållningssätt till yogan, till dig själv och hitta ny glädje och inspiration i din praktik. 

Tid: Måndagar kl 19.30-20.45 FLOW 2
Plats: Kryssarvägen 6B i Näsbypark
Pris: Terminsavgift (19 ggr) 4200 kr 
Datum: Start 22/1, sista tillfället 10/6. Uppehåll för skollov: 26/2 & 1/4.
Lärare: Annika Tersmeden

23 Jan - 11 JUN

Vinyasa Yoga - tisdagar

Vinyasa yoga är en fysisk och dynamisk yogaklass där vi flödar genom rörelserna i takt med andetaget. Den är för dig som vill stärka kroppen inifrån och träna balans, rörlighet, andning och koordination. Klassen avslutas med en skön avslappning. 

Det kan vara bra att ha viss yogaerfarenhet men det är inget krav – kom med nyfikenhet och viljan att svettas lite!

Tid: Tisdagar kl 18.00-19.00
Plats: Kryssarvägen 6B i Näsbypark
Pris: Terminsavgift (19 ggr) 4200 kr 
Datum: Start 23/1, sista tillfället 11/6. Uppehåll för skollov: 27/2 & 2/4.
Lärare: Livia Wanntorp

28 JAN - 16 JUN

Yin Yoga Söndagar

Yin Yoga är en lugnare mer stillsam form av yoga där fokus ligger på att landa i stillhet och medveten närvaro. Den har sin grund i traditionell kinesisk medicin och syftar därmed också till att stimulera kroppens olika energikanalen, sk meridianer. De olika positionerna hålls i ca 3-5 min och du ges en möjlighet att släppa både fysiska och emotionella spänningar. Förutom att yin yogan stillar sinnet, ger dig ny energi och återhämtning stärker och stimulerar den även kroppens bindväv (fascia) som omsluter alla kroppens strukturer (skelett, leder, muskler och organ mm) vilket i sin tur har en helande och läkande effekt på kroppen som helhet.

Vi använder bolster, kuddar, filtar och block för att stötta upp kroppen i de olika positionerna. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Allt material finns att låna i studion.

Inga förkunskaper behövs för att delta och klasserna lämpar sig särskilt för dig som kanske är eller har varit utmattad, lider av stress, oro och ångest. I ett lugnt tempo får du lära dig verktygen för att komma ner i varv och tillbaka till kraft och balans igen.

Tid: Söndagar kl. 17.00-18.15 
Plats: Studion på Kryssarvägen 6B Näsbypark
Pris: Terminsavgift (19 ggr) 4200 kr 
Datum: Start 28/1, sista tillfället 16/6. Uppehåll 25 feb & 31 mar
Lärare: Livia Wanntorp

Livia Wanntorp

Annika Tersmeden

Anmälan till Yoga i studion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.