Om lärarna

Annika Anicca yoga

Annika Tersmeden

Annika Tersmeden heter jag och det är jag som driver AniccaYoga. Den yoga jag delar med mig av är en mjuk inkännande dynamisk flow yoga där mindre fokus ligger på form och mer på den inre upplevelsen av rörelse. Att vara ett med kroppen och på så sätt komma närmare sig själv det är för mig den mest helande av känslor.

I grunden är jag certifierad Ashtanga Vinyasa Yoga och Yin yogalärare. Jag hade länge yogan som komplement till annan fysisk träning såsom löpning, simning och cykel men med tiden tog yogan över allt mer och den blev också ett centralt verktyg för mig i min rehabiliteringen efter en utmattning 2014.

Jag gjorde min första yogalärarutbildning (200 RYT) 2015 hos Naomi Grosin och Inbalance yoga på söder i Stockholm och 2017 en yinyogalärarutbildning med Elisabeth Welsh på Atmajyoti Yoga Stockholm. Jag försöker ständigt utvecklas och går fortlöpande på workshops och utbildningar för att ta till mig nya infallsvinklar och rön inom yogan och andra rörelseformer.

2020 vidareutbildade jag mig (300h+) hos Julie Martin och hennes Brahmaniyoga-stil, som fokuserar mer på kroppsliga sensationer och integrationen av hela kroppen och dess rörelsemönster i yogan (embodied yoga). Med denna uppmärksamhetspraktik tränar vi oss på att öka medvetenheten om både det yttre och inre landskapet.  Till att börja med i rörelse på mattan men med tiden även i det vardagliga livet i alla dess upp och nedgångar. Att kunna rida på livets våg med mer lätthet. Till detta väver jag gärna in pilates, dans och andra rörelseterapiformer i min praktik – allt som främjar nyfikenhet och rörelseglädje.

För mig är yogan en livslång resa och en ständigt pågående process att hitta inre lugn, harmoni och balans i kroppen. På mattan övar jag mig på att stänga av tankar, fördomar, begär och att bara få vara. I mina klasser vill jag hjälpa andra att hitta dit, att hitta in i kroppen och tilliten till vår inre kärna och visdom. Att våga släppa taget om form, regler, förväntningar och krav.

Jag undervisar i Dynamisk Yoga Flow, Yin & Restorative Yoga.

Livia Wanntorp

Jag heter Livia Wanntorp och jag undervisar i Hatha yoga och Yinyoga. Jag hittade yogan för ca 15 år sedan och aldrig slutat praktisera sedan dess.

För mig är yogan mer än en stund på mattan. Det är en livsstil och här hittar jag min stabilitet och närvaro.

Min första grundutbildningen gjorde jag på Nordiska Yogainstitutet 2016 (Virya Yoga) och jag har sedan dess passionerat ägnat mig åt att undervisa och utbilda genom egna workshops, kurser, klasser och retreater. Jag älskar att ta till mig ev ny kunskap vidareutbildar mig kontinuerligt bl a inom Vinyasayoga, rehabyoga, mindfullness, yin och restorativeyoga.

På senare tid har jag förkovrat mig i trauma-anpassade tekniker såsom; Integrative Somatic Trauma Therapy och Feldenkreis samt även fördjupat mig i yogafilosofin med studier på Karlstad & Göteborgs Universitet.

Jag är E-RYT 500H+ och YACEP certifierad yogalärare hos Yoga Alliance, diplomerad stress & hälsocoach och driver det egna företaget Livia’s yoga. Sedan 2022 är jag huvudlärare för Yogalärarutbildningen på Axelsons Institute undervisar där både i yinyoga och yogans filosofi och historia.

Mina yogaklasser är inkluderande och funktionella snarare än att det efterfrågas ett estetiskt syfte. För mig är yoga något som anpassar sig till din kropp och din mentala form och inte tvärtom. Du är varmt välkommen att utforska allt som yogan har att erbjuda: fysisk och mental närvaro, medveten andning och en lugn plats att landa in i varje vecka!

Livia undervisar i Hathayoga på tisdagar samt Yinyga på söndagar.

Madeleine Bladh

Madeleine Bladh har yogat och mediterat sedan 2012 och är certifierad i Självläkningsterapeutprogrammet STP® steg 1+2 från YogaMana Östermam, Stockholm. Hennes bakgrund är inom hälso-sjukvård, hälsocoachning, nutrition, IT-branschen och företagshälsovård.

Efter många år av egen yogapraktik och meditation kände hon en längtan att guida fler till en plats där själ, kropp och sinne kan få komma samman. Genom hennes lugna röst guidar hon dig tryggt till en harmonisk plats inom dig.

Maddie undervisar i Medi Flow på onsdagar kl 18.30-19.45

Theresia Lasu Waleij

Theresia heter jag och undervisar i yinyoga på studion. 

Jag har utövat olika sorters yoga under ca 10 års tid och men det var först när jag började med yinyoga som jag kände att jag hittat hem. Yinyogan och meditation har blivit en livsstil som jag känner att jag kan relatera till och ta hjälp av både privat och i yrkeslivet. Under hand har också en vilja att börja hålla klasser växt fram. Jag vill hjälpa andra att få uppleva yogans helande kraft. 

Jag är utbildad yinyogalärare hos Magdalena Mecweld. Intentionen med mina klasser är att deltagarna ska få tid att stanna upp, lyssna inåt och kunna bära med sig den känslan även utanför yogasalen. 
 

Theresia undervisar i Yinyoga på torsdagar kl 18.30-19.30.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden först av alla genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-post nedan.